WPISZ SŁOWA KLUCZOWE

Kierownik działu zaopatrzenia

Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik działu zaopatrzenia
Miejsce pracy: Kobierzyce
Numer: StPr/22/5780
OBOWIĄZKI:
1. Łącząc cele rozwoju biznesu i wymagania jakościowe w Turcji, zbuduj system zarządzania dostawcami odpowiedni dla danej kategorii; 2. Poprawa wzmocnienia pozycji dostawcy i ścieżki rozwoju, pomoc dostawcom w zrozumieniusystemu, standardów i wymagań kosztowych firmy SHEIN, poprawa efektywności; 3. Zbudować system oceny i ewaluacji dostawców, skutecznie wdrożyć mechanizm oceny; 4. Koordynuj planowanie i rozwój różnego rodzaju łańcuchów dostaw w połączeniu z kierunkiem rozwoju biznesu w Turcji;Praca na czas określony: 01.11.2022 - 30.09.2025Godziny pracy 8:00 - 17:00
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Język: chiński, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany


Wymagania inne:

wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, staż pracy - brak wymagań, język chiński B2 w mowie i piśmieotwartość, dyspozycyjność, komunikatywność

Miejsce pracy:

Kobierzyce


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 8 200 do 8 200 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu

Podobne oferty

Punkt Pośrednictwa Pracy Namysłów

opolskie / Namysłów

planowanie i rozliczanie produkcji, kierowanie pracownikami, nadzór nad przebiegiem procesu rozbioru mięsa oraz jakością Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: kierowanie pracą i zespołem Wymagania inne: wymagane doświadczenie...

SZCZEGÓŁY

Super-Pharm

mazowieckie / Warszawa

SUPEROFERTA OD SUPER-PHARM TO: Nadzorowanie organizacji czasu pracy podległego zespołu. Realizacja zadań, związanych z rekrutacją pracowników Drogerii, zgodnie z wewnętrznymi zasadami. Odpowiedzialność za realizację założeń marketingowych oraz...

SZCZEGÓŁY

Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu

dolnośląskie / Biskupice Podgórne

- kontakt z pozostałymi pracownikami, kontrahentami oraz głównym wspólnikiem spółki w j. koreańskim; -szkolenie i nadzorowanie rozwoju podległych pracowników działu w lokalu gastronomicznym w zakresie specjałów kuchni koreańskiej; - przygotowywanie...

SZCZEGÓŁY