Novotel i ibis Kraków Centrum
Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restauracje oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał/a zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel. Będziesz odpowiadać za szkolenie i rozwijanie zespołu.
2022-05-26
pomorskie / Sopot
Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Masz doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku lub minimum na stanowisku Szefa zmiany Znasz zasady HACCP Wiesz jak nawiązywać i podtrzymywać relacje z gośćmi/klientami Znasz język polski i angielski w...
SZCZEGÓŁY2022-05-24
mazowieckie / Jachranka
Zakres obowiązków: Samodzielne i kompleksowe zarządzanie Działem Gastronomii, Współtworzenie budżetów, polityki cenowej, strategii sprzedażowej oraz operacyjnej, Zapewnienie sprawnego skoordynowania działań ludzi, maszyn i urządzeń by stworzyć...
SZCZEGÓŁYmazowieckie / Jachranka
Opis stanowiska: Dba o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Nadzoruje utrzymanie optymalnej ilości sprzętu gastronomicznego w operacji oraz czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Kieruje, planuje codzienną pracę...
SZCZEGÓŁY