Kierownik Operacyjny Cateringu

Historia Royal Catering rozpoczyna się w głowie 16-letniego Bartosza Siekierka, który już wtedy postawił sobie za cel stworzenie najlepszej firmy cateringowej w Polsce.

Przez kolejne 4 lata nabierał on doświadczenia, praktykując u renomowanych specjalistów z branży, szlifował swoje umiejętności organizacyjne. Kompetencje zdobywał pracując przy obsłudze wydarzeń organizowanych dla najznamienitszych postaci świata polityki i biznesu. W 2005 roku, gdy skończył 20 lat, otworzył własną firmę.

Początkowo głównym kanałem pozyskiwania klientów była „poczta pantoflowa”, szybko jednak dzięki determinacji i ciężkiej pracy, wsparciu żony Elżbiety oraz reinwestowaniu większości zarabianych środków, firma zaczęła się rozrastać, odnosić sukcesy i pozyskiwać coraz to większe i poważniejsze zlecenia.

Dziś właściciele firmy dużo podróżują, a podpatrzone na świecie połączenia smaków oraz trendy ekspozycyjne wprowadzają do swojej oferty. Bartosz Siekierka: „Naszą usługę traktujemy holistycznie, wierzymy, że to co jemy wpływa na jakość naszej energii, a tym samym życia. Mamy apetyt na życie i chcemy się nim dzielić ze światem. Nasze hasło to #ciesz się chwilą i właśnie to chcemy Wam podać ma tacy: niesamowite wrażenia smakowe, radość i szczęście”.

W związku z rozwojem firmy Royal Group Sp. z o.o. działającej w branży cateringowej poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierownik Operacyjny Cateringu
Miejsce pracy: Warszawa
Nasze wymagania
  • doświadczenie w branży cateringowej, przy organizacji imprez oraz eventów
  • dyspozycyjność
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • umiejętność motywowania oraz budowania zespołu pracowników
  • znajomość rynku gastronomicznego oraz branży eventowej
  • dobre umiejętności organizacyjne
  • wysokie umiejętności interpersonalne – mile widziane
  • kreatywność
  • nastawienie na cele
  • gotowość do pracy w dynamicznym środowisku
  • wysoka kultura osobista , pozytywne usposobienie
  • mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację
  • prawo jazdy kategorii B
Twój zakres obowiązków
  • zarządzanie zespołem obsługi cateringowej
  • zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta
  • samodzielny nadzór nad eventami (przygotowywanie, rozliczenie, wykonanie)
  • ustalanie grafiku pracy personelu
  • planowanie i kontrolowanie obsługi cateringów
  • dbanie o zachowanie standardów obowiązujących w firmie
  • zamawianie sprzętu, towaru niezbędnego do obsługi imprez cateringowych
Oferujemy
  • pracę w miłej atmosferze w zgranym zespole
  • możliwość udziału w organizacji prestiżowych wydarzeń
  • lunch pracowniczy
  • możliwość awansu oraz rozwoju zawodowego
  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Podobne oferty