Sofitel Warszawa Victoria
Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz promowanie usług hotelowych. Będziesz szkolić i rozwijać zespół.
2022-06-27
wielkopolskie / Poznań
zarządzanie pracą personelu dbałość o odpowiedni wystrój oraz porządek w sali restauracyjnej odpowiedzialność za jakość i dostępność serwowanych potraw we współpracy z szefem kuchni zapewnienie fachowej obsługi podejmowanie działań poprawiających...
SZCZEGÓŁY2022-06-22
kujawsko-pomorskie / Tuchola
Na początku przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei poznajesz pracę na każdym z nich. To ważne, bo musisz dobrze rozumieć, jaka jest ich specyfika. Pod okiem doświadczonego managera uczysz się też pracy szefa zmiany. Jako manager podejmujesz...
SZCZEGÓŁY2022-06-20
mazowieckie / Warszawa
Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Gotowanie to Twoja pasja Masz doświadczenie jako kucharz, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku Znasz zasady HACCP Potrafisz współpracować z innymi i razem dążyć do osiągnięcia celu Jesteś...
SZCZEGÓŁY