WPISZ SŁOWA KLUCZOWE

Szef Kuchni


Bierhalle to oryginalny koncept łączący w sobie niepowtarzalny smak  piwa  przygotowywanego  w restauracji z wyśmienitą kuchnią oraz  wspaniałą obsługą , inspirowany jest doświadczeniami browarników–restauratorów z Polski i Bawarii. Główną atrakcją „Bierhalle” jest fakt iż nasi klienci mogą obserwować  cały proces warzenia piwa dzięki unikatowej warzelni wykonanej ze szkła.

 


 

W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko:


Szef Kuchni


Opis stanowiska:
  • Zarządzanie, kreowanie menu restauracji,
  • Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych,
  • Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji,
  • Zarządzanie, organizowanie pracy podległemu zespołowi,
  • Efektywne planowanie kosztów kuchni,
  • Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
  • Wykształcenie gastronomiczne,
  • Doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni,
  • Znajomość kuchni międzynarodowej oraz śledzenie aktualnych trendów kulinarnych,
  • Umiejętność zarządzania zespołem,
  • Bardzo dobra organizacja czasu pracy,
  • Wysoka kultura osobista, otwartość,
  • Dyspozycyjność.
Oferujemy:
  • Objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
  • Niezbędne narzędzia pracy.

Podobne oferty

23-09-2020

QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.

łódzkie / Łódź

Opis stanowiska: Zarządzanie, kreowanie menu restauracji, Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji, Zarządzanie, organizowanie pracy podległemu zespołowi,...

SZCZEGÓŁY

21-09-2020

Hotel Słoneczny Młyn Sp. z o.o. Sp. k.

kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Organizacja i monitorowanie pracy zespołu. Współodpowiedzialność za wskaźniki ekonomiczne. Nadzór nad utrzymywaniem standardów HACCP i BHP. Tworzenie menu- adekwatnego do obowiązujących trendów. Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku....

SZCZEGÓŁY

16-09-2020

QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.

wielkopolskie / Poznań

Opis stanowiska: Zarządzanie, kreowanie menu restauracji, Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji, Zarządzanie, organizowanie pracy podległemu zespołowi,...

SZCZEGÓŁY