Zakłady Mięsne „Zakrzewscy” to rodzinna firma założona w 1994 r. przez Dariusza i Janusza Zakrzewskich, należąca dziś do czołówki polskich producentów mięsa. Siedziba przedsiębiorstwa mieści się w Kosowie Lackim. Jest to nowoczesny zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami.
wczoraj
śląskie / Zabrze
Organizowanie robót związanych z montażem, demontażem sieci i instalacji c.o., c.w.u. itp. Dbanie o należyty przebieg prac pod względem zgodności z przepisami prawa, bezpieczeństwa i poprawności technicznej. Umowa na okres próbny 3 miesięcy, docelowo praca...
SZCZEGÓŁYwczoraj
mazowieckie / Warszawa, ul. Kasprowicza 132
Zakres obowiązków: Zarządzanie procesami w zakresie gospodarki odpadami i zespołem pracowników Planowanie i koordynowanie procesów produkcji Organizacja pracy zespołu pracowników Współpraca z organami kontrolnymi, partnerami zewnętrznymi, działem...
SZCZEGÓŁY2025-07-13
mazowieckie / Bodzanów (pow. płocki, gm. Bodzanów), Bodzanów
zakres obowiązków zamieszczony zostały w ogłoszeniu o naborze w BIP UMiGB pod adresem - https://bip.bodzanow.pl/wiadomosci/64/wiadomosc/830416/zarzadzenie_nr_882025_burmistrza_miasta_i_gminy_bodzanow__z_dnia 07 lipca 2025r. Wymagania konieczne: Wykształcenie:...
SZCZEGÓŁY