Enter your keyword

Kierownik działu w lokalu gastronomicznym

Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Miejsce pracy: Zakopane
Numer: StPr/25/0391
OBOWIĄZKI:
nadzór nad dziennym funkcjonowaniem kawiarni, rozliczmaie utargu
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Zakopane


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem

Podobne oferty

STAROSTWO POWIATOWE W KLUCZBORKU

opolskie / Kluczbork

Do podstawowych obowiązków należy przygotowywanie i prowadzenie spraw w zakresie zadań niżej wymienionych: Kierowanie pracą zespołu Powiatowego Ośrodka Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania systemu...

SZCZEGÓŁY

ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ I MIESZKANIOWEJ W MIĘDZYBORZU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODOWIEDZIALNOŚCIĄ

dolnośląskie / Międzybórz

1) wydawanie warunków technicznych przyłączenia do sieci wod-kan z uzgodnieniem projektów branżowych,2) przygotowywanie sprawozdań związanych z ochroną środowiska i gospodarką ściekowo-odpadową,3) opracowywanie rocznych planów remontów urządzeń,4)...

SZCZEGÓŁY

2025-10-03

Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie

mazowieckie / Borowie

wprowadzanie dokumentów do systemu, tworzenie zamówień, kontakt z przedstawicielami handlowymi, dbałość o ekspozycje, szykowanie dokumentów do księgowości, Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: biegła obsługa komputera i...

SZCZEGÓŁY