Enter your keyword

Kierownik działu w lokalu gastronomicznym

Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Miejsce pracy: Zakopane
Numer: StPr/25/0391
OBOWIĄZKI:
nadzór nad dziennym funkcjonowaniem kawiarni, rozliczmaie utargu
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Zakopane


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem

Podobne oferty

Starostwo Powiatowe w Żurominie

mazowieckie / Żuromin

Kierowanie pracą Referatu Zarządzania Kryzysowego zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, poleceniami Starosty i wytycznymi Rady Powiatu.Szczegółowy zakres obowiązków dostępny pod...

SZCZEGÓŁY

ZARZĄD INWESTYCJI MIEJSKICH W LUBLINIE

lubelskie / Lublin

Zakres wykonywanych zadań na stanowisku:1. podział pracy między podległe stanowiska w sposób gwarantujący ich równomierne obciążenie i właściwe wykorzystanie oraz kontrola postępu powierzonych prac; 2. nadzór nad wypełnianiem obowiązków służbowych...

SZCZEGÓŁY

Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Ustrzykach Dolnych

podkarpackie / Ustrzyki Dolne

1-kierowanie jednostką i reprezentowanie jej na zewnątrz2-realizacja zadań określonych w statucie Powiatowego CCentrum Integracji Społecznej,3-ustalanie organizacji i zasad funkcjonowania jednostki,4-realizowanie prawidłowej polityki kadrowej,5-wydawanie...

SZCZEGÓŁY