Wykształcenie: średnie zawodowe
Wyksztalcenie min. średnie (ekonomiczne, techniczne lub chemiczne), min. 3 lata na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej, umiejętności: samodzielne zarządzanie działem produkcyjnym, podejmowania decyzji w zakresie produkcji, organizacyjne i współdziałania z większą ilością osób, umiejętności komunikacyjne i mediacyjne, umiejętność zarządzania zespołem i wyznaczania jasnych, możliwych do realizacji zadań. Dodatkowo: znajomość zagadnień z zakresu mechaniki i maszyn, znajomość zagadnień GMP, BHP i HACCP.
Goliszew
Umowa o pracę na okres próbny
od 6 000 do 8 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
wczoraj
śląskie / Zawiercie
Zarządzanie podległym zespołem ok 20 osób w zakładzie przetwarzania odpadów, delegowanie zadań.Zatrudnienie na dwie zmiany w godz. 6:00 - 14:00 oraz 14:00 - 22:00. Praca od poniedziałku do piątku. W przypadku nadgodzin lub pracę w soboty wynagrodzenie...
SZCZEGÓŁY2025-04-30
podkarpackie / Rzeszów
do uzgodnienia Wymagania inne: mile widziana obsługa kasy fiskalnej praca w DELIKATESACH CENTRUM
SZCZEGÓŁY2025-04-28
dolnośląskie / Pietrzykowice (pow. wrocławski, gm. Kąty Wrocławskie), Pietrzykowice
1.Nadzór nad przebiegiem procesów produkcyjnych oraz bieżącą dokumentacją technologiczno-produkcyjną.2.Współpraca z ustawiaczami maszyn wtryskowych celem zapewnienia ciągłości produkcji i minimalizacji przestojów.3.Wdrożenia i kontrola...
SZCZEGÓŁY